Om oss

Många år och nöjda deltagare bakom oss

2012 startade vi detta företag, med en vision. Visionen handlar om att hjälpa människor styra sin egen arbetsresa. Många befinner sig i arbetslöshet, där orken kan ta slut, eller så vet man inte vart man ska ta vägen i sin karriär. Vi tror på alla. Alla har talanger, synliga såväl som gömda.

Med hjälp som är anpassad efter dagens arbetsmarknad blir matchningen mer effektiv. Vi jobbar nära branschexperter och många olika arbetsgivare stötta dig på ett så effektivt sätt som möjligt. Med hjälp av denna metod, i kombination med individuell vägledning, har gjort att vi har många nöjda kunder bakom och (förhoppningsvis) framför oss.

Vad vi erbjuder

  • Att matcha dig med det perfekta jobbet, praktiken eller utbildningen, hos en arbetsgivare som passar just dig.
  • Att rusta dig inför arbetslivet. Vårt mål är att förbereda dig för nästa steg i din karriär, oavsett om det innebär att börja arbeta, fortsätta studera, eller få praktisk erfarenhet.
  • Att förbereda ditt CV och personliga brev är grundläggande steg i att marknadsföra dig själv till potentiella arbetsgivare. Vi hjälper dig att skapa dokument som framhäver dina styrkor och erfarenheter på bästa möjliga sätt.
  • Att träna dig inför jobbintervjuer, vilket är avgörande för att öka dina chanser till framgång. Vi erbjuder praktisk övning och feedback för att förbättra din förmåga att kommunicera dina kvalifikationer och ditt engagemang.

Rusta och matcha Göteborg

Vår styrka

Med matchningsstatistik på 65% kontra marknadens snitt på 47% är vi en trygg leverantör av tjänsten. Oavsett om du precis har påbörjat din karriär, eller om du vill byta bransch kan vi ge dig anpassat stöd. Vi arbetar inom alla möjliga branscher och har ett brett kontaktnät.

Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och många andra svenska städer!

Har du frågor om vår verksamhet här på Yrkescentrum, eller är du redo att boka vårt första möte? Tveka inte att höra av dig!

Din trygga leverantör av Rusta och Matcha i Göteborg